torsdag den 10. januar 2013

Panasonic Viera TV'er


Panasonic har ved CES 2013 i Las Vegas har lanceret 32 nye modeller, som er forbedret smarte VIERA TV, som er en klasse for sig selv ligesom Samsung's Smart tv'er. Tv'et danner simpelthen en helt ny verden af multimedieunderholdning, hvor du har mulighed for at streame alle multimedier i hele hjemmet til dette fantastiske tv. Download applikationer, så du får muligheden for at browse på nettet direkte fra sofaen eller chatte med folk over twitter og meget mere på tv'ets storskærm. Jeg vil mest af alt fokusere på det der hedder; Panasonic Viera TC-P55VT60

Forbedringen

Vi har tidligere kritiseret Panasonic for mangel på deres lokale og interessante tjenester, men her er har de gjort en forbedring. Netvideoleje fra Viaplay og SF Anytime er eksempler på det; det samme er Skype videosamtaler.
Med Facebook har de for eksempel lavet deres egen version til tv'et, hvor Facebook-applikationen kan lægges oven på tv-billedet, så du kan følge med i statusopdateringerne, mens du ser din yndlingsserie. En anden tjeneste er at de giver en gratis måned på kanalen Eurosport Summer of Sports, som er Eurosports egen net-tv kanal med både direkte udsendelser og optagelser af sport. Det er en abonnementstjeneste, som koster penge, men Panasonic har valgt at  sponserer den første prøvetid i en måned, så man kan teste om det er noget man har interesse for.
De enkelte brugerindstillinger er også blevet en del nemmere med det smarte kamera, som genkender brugeren og derefter kan gøre det nemmere at sætte brugerindstillingerne op.

Specifikationer

Specifikationerne på Panasonic Viera TC-P55VT60

Skærm størrelse
55 tommer
Størrelsesforhold
16:9
Standard Opløsning (X)
1920 px
Standard Opløsning (Y)
1080 px
Maksimal opløsning
1080p
Teknologi
Plasma
3D aktiveret
Ja
3D type
3D briller
Tilsluttet TV
Ja
Platform
Viera Connect
Web browser
Ja
Bemærkelsesværdige apps understøttede
Facebook, Skype, YouTube
Stemme aktiverings kontrol
Ja
Højtalere
2
Effekter
THX
Remote model
Touch Pad Controller
Touchpad
Ja
Wi-Fi
Ja
DLNA
Ja
HDMI input(s)
3
USB
3
Tilbehør
2x 3D briller

Nem betjening

Alle kender problemet med at skulle søge efter videoer på YouTube med en almindelig fjernbetjening. Men med de nye Panasonic TV kan man styre og indtaste teksterne fra sin Tablet. De skal blot være på tilsluttet samme netværk.

  Touch Pad Controller

Afsluttende kommentar

Man har ikke fået prisen vist i nu, men jeg venter tålmodigt på prisen. Sådan et tv som dette kunne godt interessere mig, og mange andre rundt i Danmark. Jeg ser også frem til en hård konkurrence imellem Samsung tv'erne og Panasonics i det nye år. Er dette tv noget for dig?
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar