tirsdag den 8. januar 2013

Orcs Must Die 2 - AnmeldelseDet er tid til endnu en anmeldelse, og den her gang vil det blive af spillet Orcs Must Die 2, af Robot Entertainment, som vi putter i lamps søgelys. Spillet er I same stil som Dungeon Defenders, og det betyder at det er et Tower Defense spil, men i stedet for top/down kamera, som du normalt bruger i Tower Defense spil, spiller man det som et 3rd persons spil.
Lad os begynde!

Gameplay

War Mage med et vildt våben
I Orcs Must Die 2, er din opgave at dræbe orker, trolde og andre monstre før de når gennem banen. Dette kan du gøre ved hjælp af fælder, amuletter, våben og magiske ting. Du starter med at bestemme om du vil være mand (War Mage) eller dame (Sorceress), hver har specielle våben.. Jeg valgte War Magen og fik en slags shotgun der er bare en lille smule overpowered...
For hver bane du klarer får du skulls eller kranier, disse skal bruges til at opgradere fælder, våben osv. i spellbooken, dette kan gøre en stor forskel, fandt jeg ud af på den hårde måde, så tag din tid og gør det selv. I hver bane har man et antal liv. Det skifter ved hver bane, og bedømmes på banes opbygning og sværhedgraden.. Banerne foregår på en borg og områder omkring. Jo længere du kommer hver bane og I selve spillet jo sværere bliver det. Det er til at forstå, right?

Du har mulighed for at spille multiplayer med fremmede, men også med dine Steam venner, og det gør virkelig spillet meget sjovere, ligesom så mange andre spil der har både single- og multiplayer, Så hver sikker på at prøve det hvis du anskaffer spillet.

Det er hurtigt at komme igang, men desværre en lidt forvirrende menu når man tænker mulitplayer, eftersom det er svært at komme ind i online delen. Men det er ikke noget du tænker over når du bare bruger Steam til at invitere og acceptere invitationer.

Det var lige kort om gameplay, men der er ikke så meget mere - Du nakker orker og monstre og det er hylende morsomt.

Grafik & Musik

Grafikken er lidt tegnefilmsagtigt og det passer perfekt til den stil som spillet er, så ikke meget at sige der andet end at det får dig I humør til at fortsætte med at spille. Spillet ville ikke havde ikke været overhovedet nær så sjovt hvis det havde været Skyrim grafik.

En anden ting til at få dig I stemming er musikken. Det får dig virkelig I adrelin mode, og det er bare fedt komponeret. Derudover kommer karakterene også med nogle rappe replikker en gang i mellem , som også giver et boost til spillet!

Fordele/Ulemper

Fordele

  • Godt til tidsfordriv
  • Det er billigt
  • Det er sjovt
  • Noget fedt musik
  • Multiplayer

Ulemper

  • En smule forvirrende menu angående multiplayer
  • Kan blive virkeligt svært sommetider

Afsluttende Kommentar

Så alt I alt er Orcs Must Die 2 et rigtig godt spil, som du kan spille I flere timer både alene og med vennerne. Det er billigt og har en fed grafik og musik. Jeg ikke andet end at anbefale spillet til alle og enhver!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar