torsdag den 22. november 2012

AtWar- AnmeldelseDet er nu tid til mit første indlæg, da jeg er kommet ind på denne blog og samarbejder med Joachim.
Spillet som jeg vil skrive om, hedder AtWar. Spillet er et "free browser-based multiplayer strategy game’’ – hvilket betyder det er et gratis browser-spil. Man kan også downloade det hvis man ikke er vild efter browseren. Spillet er udviklet af ProtoBytes og det er deres første spil de har udviklet. Spillet har eksisteret i over to år. Nåh, nok med småinformationer, i denne anmeldelse vil jeg komme ind over disse emner:

• Gameplay

• Fordele/Ulemper

• Afsluttende kommentar

 

Gameplay

Jeg har prøvet mange in-browser spil, det her spil overgår mangt de fleste af dem jeg har prøvet, der er ikke så mange spillere indtil videre. Tallet er på omkring 109.061 spillere hvor ca. 50 % er aktive og resten er inaktive. Gameplayed er fedt og meget nemt at gå til. Dog er der, som altid i gratis spil, nogle ting som kunne gøres bedre. Dog ikke noget jeg vil komme meget ind på her. Der er mange forskellige maps at vælge i mellem, og spillet bliver ved med at udvikle sig, så der vil komme flere og flere nye ting til. Der er også det som hedder Premium, dette koster omkring 20 kr. for en måned. Når du har Premium får du muligheden for at spille en mode som hedder ’’Custom Maps: Alpha’’. I denne mode kan du designe dine helt egne maps og redigere dem præcist som du lyster. I standard mode har du valget mellem at lave et spil med nutidens tropper eller du kan hoppe tilbage i tiden og indsætte riddere, krigere, og endda også snigmordere, som er usynligt på kortet (indtil de angriber eller bliver opdaget fordi der er andre tropper som kommer for tæt på dem), dette kaldes at lave et Scenario. Spillet har også opgraderinger som du kan få ved hjælp af SP. Du kan optjene SP når du spiller, de SP der bliver tjent på en kamp bliver fordelt ud til dine allierede og dig.

Der er lavet tre lobbyer inde i spillet: Beginner, Clan Wars og Normal.
Beginner er lavet for nye spillere der kommer til spillet. Denne mode kan du bruge til du kommer i rank 3 derefter vil du ikke længere have mulighed for at deltage i Beginner lobbyen mere.
Clan Wars er lavet for klanerne i spillet, ja der er klaner med i spillet som konkurrer om den vigtige 1. plads. Alle har mulighed for at deltage i en klan, hvis den altså er åben for medlemmer. Ellers plejer man normalt at ansøge om deltagelse, men det er dog kun Premium spillere kan grundlægge deres egen klan.
Normal er lavet for normale spillere og den er meget lignende beginner, men i normal er spillene på et lidt højere niveau end i beginner.
Det var alt omkring gameplayet i AtWar.

Fordele/Ulemper


Fordele
- Gratis spil
- Gennemarbejdet gameplay
- Godt fællesskab
- Indeholder de gode minder fra RISK

Ulemper
- Enkelte fejl en gang i mellem
- Kan hænde at folk spammer chatten
- Spillet crasher en gang i mellem, selv i browseren
- Custom Maps er kun for Premium spillere

Afsluttende kommentar


Det her var alt om AtWar, jeg synes det har været en fornøjelse at spille dette spil. Spillerne er meget venlige og du kan roligt forvente at du får nye venner. Det at kommunikere med folk fra hele verden, gør at du også kan følge med i de interessante ting rund om på kloden, alt i mens du spiller. Der er derimod ikke mange danskere, men et par er der da. AtWar er simpelthen RISK bare lidt bedre udarbejdet., på din computer. Et spil som d kan bruge mange timer på hvis du har en strategisk hjerne! Hvis du ud fra min lille anmeldelse her synes at AtWar virker  interessant er du velkommen til at tilmelde dig på deres hjemmeside:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar