tirsdag den 27. november 2012

World In Conflict (Complete Edition) - Anmeldelse

Denne gang vil jeg anmelde spillet World In Conflict (Complete Edition), dette fantastiske spil er udviklet af Ubisoft og Massive Entertainment. Jeg modtog spillet for omkring 1 uge siden, og har spillet multiplayer og singleplayer som har været utroligt fedt, det har været mine penge værd. Multiplayer er nok det fedeste i spillet, du bliver sat sammen med 16 andre spillere, i bliver sat ind på enten den sovietiske side eller den amerikanske side eller endda NATO. Nå, men vi kommer til det senere, lad os komme i gang.

Gameplay


World In Conflict er et strategisk spil hvor du ikke får muligheden for at bygge bygninger eller samle ressourcer, men i stedet får du reinforcements point som du ville kunne bruge på Tank, Soldater, transport biler, Helikoptere osv. I singleplayer starter man ud som Soviet Unionen og man får til opgave at angribe Tyskland, NATO forventer ikke angrebet og de bliver tvunget til at trække sig tilbage og du kæmper dig hen i de europæiske lande. Amerikanerne sender nogen tropper til Europa, men uventede opdager de at sovietiske tropper sejler i havn i Seattle, der starter hele kaoset i Amerika hele Seattle bliver under sovietisk kontrol. Som spiller får man kontrol over Løjtnant Parker, som er en højere officer i den amerikanske hær. Man kæmper sin vej ud af Seattle med et bestemt antal af tanks og soldater, sådan starter hele spilet ud.


I multiplayer går det meget ud på at samarbejde med de andre spillere du kommer på hold med, du får 4 roller at vælge imellem når du deltager i et spil:
Infantry – Som infantry kan man kun bruge sine reinforcements points på soldater, de er effektive mod helikoptere og tanks. Ulempen er at de ikke løber så hurtigt og kommer langsommere fremad.
Armor – Som armor kan man bruge sine reinforcements på Tanks, de er gode til at komme hurtigt frem med og nogle er stærke. Der findes mange typer tanks der er, Heavy Tanks som er stærke og er lidt langsommere end de andre de koster så meget mere end alle de andre, Medium Tanks er gode til angreb, Light Tanks er hurtige, de bliver hurtigt ødelagt i krig, vis de ikke er i cover fks. Bag bygninger eller i skove.
Air – Som air kan du få helikoptere, som sagt er der også mange helikoptere, jeg har ikke helt fået spillet så meget air så jeg kan ikke nævne alle helikopterne.
Support – Som Support har du et stort ansvar du skal styre repair tanks, artilleri, Anti-Air tanks. Det er meget vigtigt for en support at hjælpe sit team, det er en meget indviklet rolle at spille.


Du starter ud med 4000 reinforcements points, som vil blive brugt på dine første tropper og hen med tiden får du mulighed for at få flere tropper ind i krigen. Inde i banerne er der små kontrol-punkter som er cirkler på kortet, jo flere af dem du overtager jo stærkere bliver dit hold. Til sidste når alle punkter er overtaget af et hold vinder det hold over det andet. Du kan vælge mellem at være NATO, USA, Soviet Union.


Rankings er lignede det som er i Battlefield 2, Call Of Duty og Ground Control. Du kan få emblemer og stige i level, lave dine egne klaner, det er nemt at komme til at spille med sine venner, ikke ligesom i nogle spil har man problemer dette spil er lavet meget simpelt når det angår venner.

Grafikken

Grafikken er ekstrem god, kvaliteten er bare fantastisk. Skyggerne er godt lavet, man kan se detaljerne i spillet, og ens computer skal ikke kunne yde ret meget for at kunne klare det på fuld kvalitet. Spillet er realistisk, grafikken lever sig højere end mine forventninger om spillet, fordi spillet er over 3 år gammelt.

Fordele/Ulemper

Fordele
  • Flot og realistisk grafik. 
  • Gode multiplayer oplevelser. 
  • God fungerende online. 
  • Gode engelske undertekster. 

Ulemper
  • Ingen nordiske undertekster eller andre sprog.

Afsluttende kommentar

Her til sidste vil jeg bare sige at dette spil har været alle pengene værd, det koster ikke meget og man får meget ud af det. Jeg syntes det har været Ubisofts bedste strategi spil indtil videre, så det var vel det.
Spillet her kan iværtfald købes inde på Ubisofts egen shop og på Pricerunner.
Ubisoft Shop
Pricerunner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar